קייטרינג-הגשה או בופה-מה עדיף?

קייטרינג-בופה

אחת ההחלטות אותן עלינו לקחת בתהליך תכנון של אירוע, כמעט מכל סוג שהוא הינה לגבי צורת ההגשה של האוכל. אם בעבר שיטת ההגשה המסורתית הייתה מתבצעת על ידי הבאת המנות בזו אחר זו לשולחנות עצמם, היום יותר ויותר אנשים מעדיפים דווקא את שיטת הדוכנים…אז מה עדיף?

 

ובכן, לכל שיטת הגשה יש יתרונות וחסרונות… הנה העיקרים מהם…

 

  • אוכל חם האם זה העיקר? רובנו אוהבים את האוכל שלנו טרי ואסתטי שלא לדבר על חם. באירועים גדולים בהם האוכל מוגש אל השולחן הסיכוי שהאוכל יגיע קר עולה שלא לדבר על כמות הזמן שלעתים הצלחת עומדת בפס. לעומת זאת, באירועים קטנים בהם כמו המלצרים גדולה יחסית, קל יותר להגיש את האוכל בזמן. אם אתם מאלה שחשוב להם שהאוכל יישאר חם לאורך כל הארוחה, שיטת הדוכנים תספק לכם את הסחורה שכן האוכל מוגש כאשר הוא מונח בתוך כלים מיוחדים השומרים על החום.
  • שירות לפני הכל? אין ספק כי כאשר מגישים לנו את המנות בשולחן ולעתים אף מאפשרים לנו לבחור מתפריט קולינרי אקסקלוסיבי שנבנה במיוחד עבור האירוע, התחושה קצת יותר יוקרתית ומהודרת. באירועים בהם יש כמות גדולה של מוזמנים ואופציית הדוכנים היא זו שנבחרה, לרוב נמצא את עצמנו מחכים בתור, מה שנותן תחושה מעט מוזרה, כאילו אנחנו מחכים להופעה או בתור להיכנס לרכבת.
  • כמות שווה איכות? אורחים רבים שהוזמנו לאירועים משני הסוגים יעידו כי האוכל המוגש בדוכנים נחשב לאיכותי, אלגנטי וטעים יותר בהשוואה לאוכל המוגש אל השולחן. הדעות אמנם חלוקות וזה די תלוי באיכות האולם ו/או הקייטרינג ובסטנדרטים שמוכתבים מראש.

 

אנחנו אומרים, בדקו את שתי האופציות, בחנו מה יותר תואם את הסגנון שלכם ורק אז החליטו. שתי צורות ההגשה עברו הרבה שינויים בעשר השנים האחרונות וצורות ההגשה שאליהן ההורים שלנו היו רגילים לקבל כשהם הלכו לחתונות כל שני וחמישי, כבר לא ממש בפרונט. בשתי האופציות יש מספיק אוכל לכולם, כך שאם תבקשו כך או כך תוספת, סביר להניח שאף אחד לא יגיד לכם מצטערים נגמר.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *